Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident rutier urmat de incendiu pe Autostrada A2 București-Constanța

Published

on

accident autistrada

În această seară, în jurul orei 17.00, pe Autostrada A2 București – Constanța s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Accidentul, care s-a produs la km 201, pe sensul de mers București – Constanța, a fost urmat de incendiu.

La fața locului au intervenit echipaje de la Detașamentul Medgidia, respectiv o autospecială de stingere cu apă și spumă, descarcerarea și un SMURD B. De asemenea, de la Detașamentul Palas au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B.

În accident au fost implicate 3 autoturisme în care se aflau, în total, 4 persoane adulte.

”Incendiul a fost lichidat pâna la ajungerea echipajelor.  Persoanele implicate au fost asistate medical la fața locului,  refuză transportul la UPU Constanța.”, a precizat Răzvan Parconie, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Advertisement

Update: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 201, pe sensul către litoral, în zona localității Cumpăna, județul Constanța, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, soldat doar cu pagube materiale.

Traficul rutier este restricționat pe a doua bandă, circulându-se pe banda nr.1. Valorile de trafic sunt normale în zonă, estimându-se reluarea normală a circulației în 30 de minute.

Acum se procedează la extragerea pe banda de urgență a celor 2 autovehicule imobilizate pe banda nr. 2.

Update2: Cele două autovehicule ce rămăseseră imobilizate pe a doua bandă au fost extrase pe banda de urgență, traficul fiind reluat normal.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions