Conecteaza-te cu noi

Actual

Accidentat de mașină, apoi lovit în cap cu un par! S-a întâmplat azi, în Constanța!

Published

on

Un caz cât se poate de ciudat a avut loc în această dimineață, la ora 7.00, pe strada Munții Tatra din Constanța, în zona de corturi. La intersecția străzilor Teodor Neculăiță și Mureșului, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 50 de ani, s-au certat. Nu știm care au fost cauzele conflictului, cert este în urma acestuia, un bărbat în vîrstă de 45 de ani a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spital. Potrivit medicilor Serviciului de Ambulanță, bărbatul ar fi fost mai întâi lovit de o mașină, iar apoi lovit în cap cu un par. S-a ales cu un traumatism craniocerebral acut și a fost transportat la spital. Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs conflictul, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions