Conecteaza-te cu noi

Actual

Acordul de recunoaștere a vinovăției semnat de Lucian Faliboga, RESPINS de Tribunalul Constanța

Published

on

Magistrații Tribunalului Constanța au respins astăzi acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat între procurorul șef Andrei Bodean și Faliboga Lucian-Dorel, fost cadru didactic în municipiul Mangalia, în calitate de inculpat.

Oficial de pe site-ul Tribunalului Constanța.

Tip solutie: respinge cererea
Solutia pe scurt: În baza art.485 alin.1 lit.b C.p.p.: Respinge acordul de recunoaştere a vinovăţiei din data de 27.06.2022 în D.113/P/2021 încheiat între procuror-şef Andrei Bodean din cadrul Parchetului de pe lângă ÎCCJ-DIICOT-ST Constanţa şi inculpatul Faliboga Lucian-Dorel- şi dispune trimiterea dosarului procurorului în vederea continuării urmăririi penale. În baza art.275 alin.3 C.p.p. cheltuieli judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei prezentei minute. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 17.11.2022.
Document: Hotarâre  459/2022  17.11.2022

Așadar, decizia nu este definitivă.

Advertisement

Reamintim că Faliboga a  fost acuzat că, în anul 2021, a luat mită. La acel moment era inspector școlar la IȘJ Constanța. Ulterior, mai exact în luna martie a acestui an, a demisionat din această funcția. El este profesor de matematică la Școala Gala Galaction din municipiul Mangalia.

Foto: Facebook Lucian Faliboga

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions