Connect with us

Actual

Acțiune a polițiștilor constănțeni pe DN2A, în comuna Crucea. Ce amenzi au aplicat

Published

on

La data de 16 spre 17 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Secției 7 Poliție Rurală Crucea au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe DN2A, în comuna Crucea.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 3.000 de lei, dintre care 7 pentru depășirea limitei legale de viteză, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere, pentru depășirea limitei legale de viteză.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!