Conecteaza-te cu noi

Actual

Acțiune a polițiștilor constănțeni. Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, prins drogat la volan

Published

on

politia noaptea

Amplă acțiune a polițiștilor constănțeni. Au aplicat peste 400 de sancțiuni și au reținut în vederea suspendării 11 permise de conducere.

La data de 11 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o razie în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Acțiunile s-au desfășurat în principal în municipiul Constanța, dar și în alte localități din județ.

Cu această ocazie, au fost legitimate aproximativ 700 de persoane, au fost verificate peste 400 de vehicule și 120 de locații publice.

”În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat aproximativ 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 100.000 de lei, dintre care 93 la Legea 61/1991, 269 la O.U.G. 195/2002, 13 1a H.C.L. 77/2021, iar restul pentru alte abateri.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Advertisement

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 11 permise de conducere, au fost retrase 19 certificate de înmatriculare și au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Exemple:

La data de 11  martie a.c., în jurul orei 20.45, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Dacia din comuna Cumpăna, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru perioada în curs.

La data de 11 martie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ion Ionescu de la Brad, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru perioada în curs.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină și cannabis. Acesta a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Advertisement

În ambele cazuri s-a întocmit dosar de cercetare penală.

La razie au participat și jandarmi de la IJJ Constanța și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions