Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Acțiune a polițiștilor rutieri în județul Constanța. Au reținut 12 permise de conducere

Published

on

politia noaptea

În noaptea de 27 spre 28 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Acțiunea s-a derulat în municipiul Constanța, orașul Năvodari și stațiunile Vama Veche și Mamaia.

Astfel, polițiștii au efectuat 416 testări cu aparatul etilotest și 57 cu aparatul drugtest.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare de peste 18.000 de lei.

Advertisement
palaz

Au fost reținute, în vederea suspendării, 12 permise de conducere, dintre care 4 pentru conducere sub influența alcoolului, 2 pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, iar restul pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Totodată, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare și au fost constatate 2 infracțiuni.

Exemple:

La data de 28 august a.c., în jurul orei 03.30, polițișii au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în stațiunea 2 Mai, fiind sub influența substanțelor psihoactive și a băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis, și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Advertisement
palaz

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevrea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

La data de 27 august a.c., în jurul orei 23.20, polițiștii au identificat un  bărbat care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevrea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

În ambele cauze s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions