Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Acțiune cu radare în cascadă în județul Constanța. Au fost reținute 42 de permise de conducere

Published

on

actiune radare in cascada

Ieri, 20 octombrie, polițiști din cadrul Serviciilor Rutiere Constanța și Tulcea, precum și din cadrul formațiunilor rutiere au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea încălcărilor normelor legale privind viteza de deplasare și efectuarea depășirilor în trafic.

Acțiunea s-a desfășurat pe principalele drumuri naționale și europene din județul Constanța și pe D.N. 2A și D.N. 22, în județul Tulcea, cu radare în cascadă.

Scopul acțiunii a fost acela de a preveni accidentele de circulație.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 146 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 82.000 de lei.

Dintre acestea, 124 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 42 de permise de coducere, dintre care 39 pentru încălcarea normelor legale privind viteza de deplasare și 3 pentru depășire neregulamentară.

Exemplu:

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 11.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 22, aparatul radar înregistrând viteza de 160 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteză este de 100 km/h.

actiune radare în cascada

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions