Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Acțiune pentru siguranța feroviară. Mecanici de locomotivă și șefi de tren, verificați de polițiștii constănțeni

Published

on

politia gara

Ieri, 19 octombrie, polițiștii  Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța – Biroul Siguranță Publică și Protecția Călătorilor au desfășurat o acțiune pe linia siguranței feroviare.

Activitățile s-au derulat în cadrul acțiunii ”Siguranța Transporturilor Feroviare 2023”.

Astfel, au fost testați cu aparatele din dotare 11 mecanici de locomotivă și 6 șefi de tren, pentru depistarea alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Totodată, s-au efectuat activități de patrulare în 10 trenuri de călători.

”În urma activităților desfășurate nu au fost identificați angajați ai Companiei Naționale de Căi Ferate ”CFR” – SA, cu atribuții de serviciu pe linia siguranței feroviare, care sa execute serviciul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

La acțiune au participat și reprezentanți ai Societătii Regionale de Transport Feroviar de Călători Constanța.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Astfel de  activități vor continua în perioada următoare, pentru asigurarea siguranței feroviare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions