Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Acțiunea blocada în județul Constanța. Au fost aplicate sute de sancțiuni

Published

on

actiunea blocada

Polițiștii au desfășurat, în week-endul trecut activități cu forțe mărite, în cadrul acțiunii Blocada, pentru asigurarea climatului optim de ordine și siguranță publică, desfășurarea traficului rutier în siguranță și prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe interzise.  La acțiunile derulate au participat aproximativ 360 de polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, transporturi și investigații criminale.

Astfel, au fost legitimate 1.812 persoane, au fost verificate 1.047 de vehicule, 337 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 69 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 507 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 326.000 de lei. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 8 permise de conducere, au fost retrase 30 de certificate de înmatriculare și au fost constatate trei infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Activitățile au fost desfășurate în sistem integrat cu jandarmii.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions