Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Acțiunea ”Blocada” în municipiul Constanța. Polițiștii au reținut doi bărbați pentru tentativă de tâlhărie

Published

on

talharie

În noaptea de 25 spre 26 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au desfășurat acțiunea ”Blocada”, pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Acțiunea s-a derulat în zona Gării C.F.R, Casa de Cultură, zona peninsulară a municipiului Constanța și Portul Turistic Tomis.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 80 de persoane, au fost verificate peste 20 de vehicule și 12 locații publice, printre care baruri, săli de jocuri de noroc și parcuri.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 19 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 11.000 de lei, dintre care 15 la Legea 61/1991, 1 la O.U.G. 195/2002, iar restul pentru alte abateri.

Advertisement
palaz

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, 1 permis de conducere și a fost constatată o infracțiune flagrantă.

Astfel, la data de 25 august a.c., în jurul orei 22.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Theodor Burada, doi bărbați ar fi comis infracțiunea de tentativă la tâlhărie, ulterior părăsind locul faptei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar, în urma verificărilor efectuate, au identificat, în zona Autogării Constanța, doi bărbați, de 19 ani, respectiv 37 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions