Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Acțiunea ”Blocada” la Năvodari. Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de 40.000 de lei

Published

on

actiune politia navodari

În perioada 19-20 august a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și Secției 5 Poliție Rurală Cogealac, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, au acționat, în sistem integrat, în  cadrul acțiunii ”Blocada”, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de disciplină rutieră.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 160 de persoane, au fost verificate peste 170 de vehicule și 20 de locații publice, printre care săli de jocuri de noroc și baruri.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat aproximativ 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 40.000 de lei, dintre care 63 la O.U.G. 195/2002, 29 la Legea 61/1991, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, 1 permis de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculoare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Advertisement
palaz

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions