Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Acțiunea ”Blocada” la Năvodari. Polițiștii au aplicat zeci de sancțiuni contravenționale

Published

on

actiune politie

În noaptea de 2 spre 3 septembrie, a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, au acționat, în sistem integrat, pentru asigurarea climatului optim de ordine și liniște publică și creșterea gradului de siguranță rutieră, în cadrul acțiunii ”Blocada”.

Astfel, au fost legitimate 140 de persoane, au fost verificate 130 de vehicule și 4 locații publice.

De asemenea, au fost testați, cu apartul etilotest 85 de conducători auto și cu aparatul drugtest 11 conducători auto.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, dintre care 38 la O.U.G. 195/2002, 5 la Legea 61/1991, iar restul pentru alte abateri, în valoare totală de aproximativ 21.000 de lei.

Advertisement
palaz

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, 1 permis de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare și 3 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions