Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Acțiuni ale polițiștilor în Constanța și Năvodari. Au dat amenzi de peste 20.000 de lei

Published

on

Ieri, 17 februarie, polițiștii din cadrul IPJ Constanța au desfășurat acțiuni în municipiul Constanța și în orașul Năvodari. Au aplicat mai mai multe sancțiuni, în valoare de peste 20.000 de lei.

Potrivit Biroul de presă, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au desfășurat o acțiune pe linie de ordine publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență și respectarea normelor de conviețuire socială, în cartierele Abator, Kilometrul 4-5, Poarta 6, CET și Medeea.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 37 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 9.500 de lei.

Și polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pe linia asigurării și menținerii ordinii și liniștii publice și a prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 900 de lei.

Tot ieri, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia verificării respectării reglementărilor în vigoare privind executarea lucrărilor în zona drumului public.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.000 de lei, dintre care 5 pentru semnalizarea necorespunzătoare a lucrărilor pe carosabil.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions