Connect with us

Actual

Activități preventive în Gara Constanța. ”Selfie-ul pe tren ia vieți, nu like-uri!”

Published

on

politia gara

Astăzi, 16 mai, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi  Constanța – Biroul Județen de Poliție Transporturi Constanța, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități informativ-preventive în Gara C.F.R. Constanța.

Acțiunile au fost derulate în rândul persoanelor aflate în proximitatea Gării CF.R. Constanța și s-au referit mai ales la riscul accidentelor produse prin electrocutare, în zona căilor ferate.

Pentru prevenirea unor astfel de fapte, polițiștii au distribuit, cu precădere în rândul tinerilor,  afișe și pliante cu mesajul ”Selfie-ul pe tren ia vieți, nu like-uri!”, cu recomandarea de a nu urca pe garniturile de tren sau locomotive, nici măcar pe cele staționate.

Totodată, polițiștii au derulat și acțiunile prevenire  a  furturilor de/din bagajele  călătorilor, în zona stațiilor de cale ferată.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!