Connect with us

Administratie

Administrația Chițac desenează mai bine decât cea a lui Făgădău. Ce proiect a făurit în zona Gării

Published

on

piateta gara

Viceprimarul Constanței din partea PNL, Ionuț Rusu, anunță că autoritatea locală organizează o dezbatere publică în 10 martie privind construcția și amenajarea Pieței Urbane de la Gară.

„Administrația liberală duce mai departe angajamentul pentru renașterea orașului nostru: Primăria Constanța a lansat în dezbatere publică elaborarea Planului Urbanistic Zonal, care prevede reconfigurarea circulației auto și pietonale, amenajarea de spații verzi si construirea unei parcări de mari dimensiuni subterană și suprateraă , cu o capacitate de aproximativ 479 locuri, din care 46 locuri de parcare pentru mașini electrice,  precum și a unei parcări și zonă de încărcare pentru autobuzele electrice.

Conceptul de amenajare a Pieței Gării face din spațiul public o prioritate ! Vizează o dezvoltare modernă, pragmatică, dar și armonioasă a zonei : pune accent pe crearea de noduri care integrează diverse moduri de transport și are în vedere transformarea zonei din jurul Gării într-o zonă frumoasă, vibrantă, capabilă să îi întâmpine pe toți cei care vizitează Constanța, dar și să răspundă nevoilor oamenilor.

Constănțenii sunt invitați să trimita propuneri, sugestii sau opinii în scris, prin email la adresa primarie @ primaria-constanta.ro  sau prin poștă, la sediul din Bulevardul Tomis nr.51, etaj 1, camera 121, Serviciul Planificare Urbană și Mediu, până la data de 14.03. 2023. Ședința de dezbatere publică va fi organizată săptămâna viitoare, pe 10 martie, la sediul Primăriei.“, spune Rusu.

piateta gara piateta gara piateta gara

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta