Conecteaza-te cu noi

Administratie

Administrația Chițac mărește contribuția Constanței pentru realizarea sălii polivalente. Suma ajunge la aproape 9 milioane de euro

Published

on

sala polivalenta

Consilierii municipali din Constanța au aprobat, astăzi, un proiect de hotărâre privind proiectului tehnic și a principalilor indicatori tehnico–economici pentru obiectivul de investiții Lucrări tehnico– edilitare, inclusiv proiectare, aferente obiectivului de investiții „Sală de sport Polivalentă 5000 locuri – zona Badea Cârțan. Proiectul a fost inițiat de primarul Vergil Chițac, iar noua valoare estimativă a investiției este de 43.299.868,23 lei cu TVA (8.717.861 de euro), din care costurile de construcție și mentenanță sunt de 34.733.592,10 lei cu TVA.

Potrivit documentației, municipiul Constanța are obligația să realizeze lucrări de viabilizare (proiectare și execuție sistematizare pe verticală, parcări, alei, trotuare, spații verzi, racorduri utilități, canalizații pentru telefonie, internet și TV).

Construcția sălii polivalente trebuia terminată în 2021, însă primarul Chițac spune că va fi terminată anul acesta, deși lucrările sunt realizate de Compania Națională de Investiții.

Lucrările la Sala Polivalentă din Constanța sunt realizate în proporție de 62%, potrivit Companiei Naționale de Investiții.

Advertisement

Sursa foto: facebook / salapolivalentaconstanta

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions