Connect with us

Politica

Adrian Nicolaescu va fi inspector guvernamental

Published

on

Adrian Nicolaescu va fi inspector guvernamental. În Monitorul Oficial nr. 466 din 6 iulie 2017 a fost publicată hotărârea privind aplicarea mobilității pentru Adrian Nicolaescu din funcția de prefect al județului Constanța în funcția publică de inspector guvernamental. Numirea în funcția de inspector guvernamental se face prin decizia primului ministru.

De asemenea, în Monitorul Oficial nr. 533/7 iulie 2017 a fost publicată și hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare, în condițiile legislației în vigoare, a funcției publice de prefect al județului Constanța de Ioan Albu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!