Connect with us

Actual

Adunarea Generală a Acționarilor de la OIL TERMINAL, convocată pe 8 noiembrie. Iată ordinea de zi a ședinței

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

 

Consiliul de Administratie al Societatii OIL TERMINAL S.A., societate comerciala administrata in sistem unitar, infiintata si functionand in conformitate cu legislatia romana, intrunit in sedinta din data de 03.10.2017 convoaca Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor in data de 08.11.2017, la ora 13.00, in sala de sedinte de la sediul societatii, strada Caraiman, nr. 2, Constanta.

Ordinea de zi a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor este urmatoarea:

  1. Aprobarea suplimentarii cu 9.238.842 lei  a facilitatii de emitere scrisori de garantie bancara acordata prin contractul de credit nr.1403/27.11.2015 completat/modificat cu actele aditionale ulterioare in vederea actualizarii cuantumului garantiei aferente autorizatiei de antrepozit fiscal la nivelul sumei de 57.061.043 lei ,  constituita  in favoarea ANAF ( din care suma de  56.256.550 lei in baza contractului de credit nr.1403/27.11.2015 si suma de 804.493 lei constituita din surse financiare proprii).
  2. Aprobarea prelungirii pana la data de 01.11.2018 a facilitatii de emitere scrisori de garantie bancara in suma de 56.256.550 lei acordata prin contractul de credit nr.1403/27.11.2015 completat/modificat cu actele aditionale ulterioare in favoarea ANAF, facilitate aferenta autorizatiei de antrepozit fiscal.
  3. Imputernicirea directorului general,  directorului economic si a sefului biroului juridic litigii sau inlocuitorii de drept ai acestora  sa reprezinte societatea in relatiile cu banca, notar public si sa semneze in numele si pentru societate contractele de credit, contractele de garantie reala mobiliara si imobiliara, actele aditionale la acestea, precum si orice alte inscrisuri necesare in derularea relatiei contractuale cu banca pentru imprumuturile acordate.
  4. Imputernicirea Presedintelui de sedinta sa semneze hotararile adunarii.
  5. Imputernicirea directorului general al societatii sa semneze documentele necesare privind inregistrarea hotararilor adunarii generale a actionarilor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta si pentru efectuarea formalitatilor privind publicarea acestor hotarari.
  6. Stabilirea datei de 27.11.2017 ca data de inregistrare si a datei de 24.11.2017 ca ex-date in conformitate cu prevederile legale.

Sunt indreptatiti sa participe la lucrarile adunarii, toti actionarii inscrisi in registrul actionarilor la sfarsitul zilei de 27.10.2017 zi stabilita ca data de referinta. Numai persoanele care sunt actionari la aceasta data au dreptul de a participa si de a vota in cadrul adunarii generale.

In cazul in care, la data de 08.11.2017 nu sunt indeplinite conditiile de cvorum prevazute de lege, urmatoarea Adunare Generala Extraordinara a Actionarilor, se va desfasura in data de 09.11.2017, ora 13.00, in acelasi loc si cu aceeasi ordine de zi.

Procurile si formularele de vot vor fi puse la dispozitia actionarilor atat in limba romana cat si in limba engleza, pe adresa de web a societatii, www.oil-terminal.com/actionariat 2010-2017/adunari-generale/2017/ AGEA 08(09).11.2017, incepand cu data de 06.10.2017.

engleza, impreuna cu  documentele care atesta identitatea, respectiv:

Ø  in cazul actionarilor persoanelor fizice: copia certificata pe propria raspundere a actului de identitate (BI, CI, Pasaport, Legitimatie de sedere),

Ø  in cazul actionarilor persoane juridice: buletin/carte de identitate a reprezentantului legal impreuna cu certificat constatator eliberat de registrul comertului, prezentat in original sau copie conforma cu originalul, sau orice alt document, in original sau copie conforma cu originalul, emis de catre o autoritate competenta din statul in care actionarul este inmatriculat legal, care atesta calitatea de reprezentant legal.

Documentele care atesta calitatea de reprezentant legal al actionarului persoana juridica vor fi emise cu cel mult 3 luni inainte de data publicarii convocatorului AGEA si vor fi transmise catre Registratura Societatii, nu mai tarziu de 06 Noiembrie 2017, ora 15.00, in plic inchis, cu mentiunea scrisa in clar si cu majuscule: PENTRU ADUNAREA GENERALA EXTRAORDINARA A ACTIONARILOR DIN 08.(09).11.2017.

Documentul este semnat de președintele Consiliului de Administrație, Cristian Florin Gheorghe.

http://www.bvb.ro/FinancialInstruments/SelectedData/NewsItem/OIL-Convocare-AGAE-08-11-2017/89149

 

 

Comments

comments

Actual

OFICIAL! Se redeschid restaurantele, cafenelele și cinematografele din municipiul Constanța. Vezi lista restricțiilor rămase

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

În municipiul Constanța incidența cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus a scăzut simțitor, motiv pentru care Comitetul Local pentru Situații de Urgență Constanța s-a întrunit astăzi pentru decide ce măsuri se vor impune a fi respectate în perioada următoare în așa fel încât numărul cazuri să fie în continuă scădere.

Astfel, vor trebui respectate următoarele:

1)purtarea măștii de protecție va fi în continuare obligatorie, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise. Este permisă înlăturarea acesteia pentru perioade scurte de timp în vederea fumatului, consumului de produse alimentare sau băuturi în afara teraselor, cât și pentru desfășurarea activităților sportive individuale sau altor asemenea activități, doar dacă persoanele sunt în afara zonelor de trafic pietonal și la minimum 2 metri față de alte persoane.

2) cinematografele, instituţiile de spectacole şi/sau concerte vor putea funcționa cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

3)activitatea restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi doar în intervalul orar 06.00-23.00.

4)activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din hoteluri, pensiuni sau alte unităţi de cazare este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi doar în intervalul orar 06.00-23.00.

5) în situaţia în care activitatea operatorilor economici prevăzuţi la pct. 3 şi 4 este restricţionată sau închisă, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.

6) operatorii economici prevăzuţi la pct. 3 şi 4 vor respecta obligaţiile stabilite prin ordin comun al ministrului sănătăţii şi al ministrului economiei, energiei şi mediului de afaceri nr. 1493/2788/149/2020 pentru aprobarea Normei privind stabilirea măsurilor specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 pentru activităţile de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice în unităţile de alimentaţie publică de tipul restaurantelor şi cafenelelor din interiorul clădirilor, precum şi în spaţiile special amenajate din exteriorul clădirilor.

7) activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

În plină stradă, un constănțean și-a snopit în bătaie fosta concubină. A fost arestat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de marți, 26 ianuarie, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Secției 5 (IPJ Constanța) au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 46 de ani, este agresată fizic de un bărbat, în plină stradă.

Femeia plecase de acasă către locul de muncă și a fost lovită de către fostul său concubin.

În urma cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, în vârstă de 54 de ani, care a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost escortat și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Administratorul unui teren de fotbal din Constanța, amendat. Vezi pentru ce

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de ieri, 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe un teren de fotbal acoperit, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, mai multe persoane joacă fotbal, încălcându-se astfel normele legale în vigoare referitoare la măsurile de limitare a răspândirii noului coronavirus.

Polițiștii au identificat 19 persoane, care au fost sancționate cu avertisment scris, iar administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: