Connect with us

Actual

AGA Oil Terminal, chemată în ședință. Vezi propunerile trecute în ordinea de zi

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Consiliul de Administratie al Societatii OIL TERMINAL S.A., societate comerciala administrata in sistem unitar, infiintata si functionand in conformitate cu legislatia romana, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta sub nr. J/13/512/1991, cod de identificare fiscala 2410163, cu sediul in Constanta, str. Caraiman, nr. 2, avand capitalul social subscris si varsat in cuantum de 58.243.025,30 lei, intrunit in sedinta din data de 01.03.2018 convoaca Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor in data de 04.04.2018, la ora 10.00, in sala de sedinte de la sediul societatii, strada Caraiman, nr. 2, Constanta. 

Ordinea de zi a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor este urmatoarea:

 1. Alegerea membrilor Consiliului de Administratie al Societatii prin aplicarea metodei votului cumulativ, in conformitate cu prevederile OUG 109/2011 cu completarile si modificarile ulterioare.
 2. Stabilirea duratei mandatului administratorilor societatii alesi prin vot cumulativ pentru o perioada de 4 ani.
 3. Stabilirea indemnizatiei fixe lunare a administratorilor societatii alesi prin vot cumulativ.
 4. Aprobarea formei si continutuliui contractului de mandat ce va fi incheiat cu administratorii socetatii alesi prin vot cumulativ.
 5. Imputernicirea unui reprezentant al Ministerului Energiei in Adunarea Generala pentru semnarea contractelor de mandat ale administratorilor alesi.
 6. Aprobarea mentinerii structurii de garantii aferenta actului aditional nr. 6/28.07.2017 la contractul de credit nr. C12002013014744/05.09.2013 pentru majorarea liniei de credit de la 5.000.000 ron la 10.000.000 ron pana la scadenta actuala a facilitatii in curs, respectiv 01.09.2018.
 7. Imputernicirea directorului general, directorului economic si a sefului bir. Juridic-litigii sau inlocuitorii de drept ai persoanelor imputernicite sa reprezinte societatea in relatiile cu banca, notar public si sa semneze in numele si pentru societate, contractele de credit, contractele de garantie reala mobiliara si imobiliara, actele aditionale la acestea, precum si orice alte inscrisuri necesare in derularea relatiei contractuale cu banca pentru imprumututile acordate.
 8. Aprobarea inscrierii Oil Terminal S.A. in  Asociatia Comitetul National Roman pentru Consiliul Mondial al Petrolului.
 9. Imputernicirea Presedintelui de sedinta sa semneze hotararile adunarii.
 10. Imputernicirea directorului general al societatii sa semneze documentele necesare privind inregistrarea hotararilor adunarii generale a actionarilor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta si pentru efectuarea formalitatilor privind publicarea acestor hotarari.
 11. Stabilirea datei de 25.04.2018 ca data de inregistrare si a datei de 24.04.2018 ca ex-date in conformitate cu prevederile legale.

Sunt indreptatiti sa participe la lucrarile adunarii, toti actionarii inscrisi in registrul actionarilor la sfarsitul zilei de 22.03.2018 zi stabilita ca data de referinta. Numai persoanele care sunt actionari la aceasta data au dreptul de a participa si de a vota in cadrul adunarii generale.

In cazul in care, la data de 04.04.2018 nu sunt indeplinite conditiile de cvorum prevazute de lege, urmatoarea Adunare Generala Ordinara a Actionarilor, se va desfasura in data de 05.04.2018, ora 10.00, in acelasi loc si cu aceeasi ordine de zi.

Întreg documentul poate fi consultat pe bvb.ro .

 

Procurile si formularele de vot vor fi puse la dispozitia actionarilor atat in limba romana cat si in limba engleza, pe adresa de web a societatii, www.oil-terminal.com/actionariat 2010-2018/adunari-generale/2018/ AGOA 04(05).04.2018, incepand cu data de 05.03.2018.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Este cod portocaliu de vânt puternic în Dobrogea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Începând cu ora 21.00, Dobrogea a intrat sub cod portocaliu de vânt puternic.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, se vor semnala intensificări susținute ale vântului, cu rafale în jurul a 90 km/h.  Fenomene asociate  – ninsoare slabă.

Iată pentru ce zone este emis codul portocaliu:  În zona de litoral a județelor Constanța și Tulcea. De asemenea, în județul Tulcea este valabil și în localitățile: Murighiol, Mahmudia, Beștepe, Crișan, Maliuc.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Vântul a ridicat tabla de pe acoperișul unui bloc din Constanța! Intervin pompierii

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei seri, în urmă cu puțină vreme vântul puternic a creat mari probleme locuitorilor unui bloc situat pe b-dul Al. Lăpușneanu nr. 76 din Constanța. Tabla de pe acoperiș s-a desprins iar pentru degajarea ei de pe acoperișul blocului de 8 etaje intervin pompierii Detașamentului de pompieri Fripis.

S-au deplasat cu autoscara dar vântul puternic nu le-a permis să o ridice, astfel că aceaștia au fost nevoiți să urce pe bloc pe scara interioară.

Din fericire, au reușit să îndepărteze bucata fără probleme.

Alte apeluri la numărul de urgență 112 de efecte negative produse de vântul puternic nu sunt până la acestă oră.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța, sub atenționare COD GALBEN de vreme rea. Unde puteți semnala problemele

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Constanța se află în continuare sub atenționare cod galben de vreme rea! Conform infomațiilor transmise de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, în următoarele ore vor cădea precipitaţii care se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar spre dimineață se poate produce polei. Vântul se va intensifica treptat și va depăşi la rafală 55 – 70 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de –5 grade.

În funcție de evoluția vremii, 9 sărărițe sunt pregătite să împrăștie material antiderapant pe străzile principale și secundare din municipiul Constanța.

Având în vedere faptul că vântul va sufla cu putere, Primăria Municipiului Constanța face apel către cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.
Conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe, și să circule cu atenție sporită prin dreptul panourilor publicitare.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142

Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă – 0737552271.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: