Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Agenți economici, verificați de polițiștii constănțeni. Un operator, amendat cu 40.000 de lei

Published

on

deseuri

La data de 20 septembrie a.c. polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța – Biroul de Investigare a Fraudelor, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor legale privind gestionarea deșeurilor.

Astfel, au fost verificați 3 agenți economici din județul Constanța, având acest obiect de activitate.

De asemenea, au fost efectuate activități de control la 3 puncte de lucru ale acestora.

Ca urmare a neregulilor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în baza O.U.G. 92/2021, în valoare de 40.000 de lei.

Verificările continuă față de un operator economic, pentru stabilirea situației de fapt și constatarea unor eventuale alte fapte contravenționale.

deșeuri

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions