Connect with us

Actual

Agigea. Mal de pământ căzut peste o persoană care efectua lucrări la rețeaua de canalizare

Published

on

În cursul zilei de azi, a avut loc un grav incident în localitatea Agigea, pe strada Nicolae Titulescu. Un mal de pământ s-a prăbușit peste o persoană care efectua lucrări cu un utilaj la rețeaua de canalizare.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje, respectiv: trei autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul Port, un container multirisc, un SMURD B, două autospeciale de descarcerare și două ambulanțe SAJ.

Știre în curs de actualizare.

Update: Pacientul este conștient, potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța.

”Bărbatul este conștient, cooperant, a fost dezgropat până la brâu, este prins în picioare. Are masca de oxigen, cască de protecție. A cerut apă.” a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Se lucrează în continuare pentru extragerea bărbatului. În jurul lui se sapă cu lopeți și uneori cu mâinile goale pentru a nu-l răni.

Update2: Bărbatul a fost scos conștient, cooperant, fără urmă traumatică și va fi transportat la spitalul județean.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!