Conecteaza-te cu noi

Actual

Aglomerație pe sensul de intrare în țară la PTF Negru Vodă

Published

on

Este aglomerație mare la punctul de trecere a frontierei de la Negru Vodă. Zeci de camioane circulă cu dificultate pe sensul de intrare în țară din Bulgaria. Potrivit aplicației Trafic Online  de pe pagina Poliției de Frontieră, șoferii sunt nevoiți să aștepte mai bine de o oră în coloană, respectiv 80 de minute.

Concret, atât la intrare, cât la ieșirea din țară se circulă pe o arteră – traficul este intens. Este un număr foarte mare de mijloace de transport prezentate la controlul de frontieră.

Coada de autocamioane este pe teritoriul Bulgariei, a precizat pentru ziarul Ordinea.ro Andrei Ene, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă. El a menționat că la ieșirea din țara noastră traficul este relativ redus, însă aglomerație este pe sensul de intrare dinspre Bulgaria.

timpi de asteptare frontiera

timpi de asteptare frontiera

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions