Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Actual

Ajutor de minimis pentru firmele din Constanța: Reducere de 60% a impozitului pe imobile, utilizate pentru prestarea de servicii turistice

Published

on

mamaia

Primăria Constanța a dat spre consultare publică proiectul de hotărâre privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru acordarea reducerilor de la plata impozitului pe clădiri și a impozitului pe teren pentru întreprinderile care activează pe raza administrativ – teritorială a municipiului Constanța. Inițiativa constă în reducerea cu 60% a impozitului pe clădiri și a impozitului pe terenurile aferente acestora, utilizate pentru prestarea de servicii turistice pentru o perioadă de cel puțin 6 luni într-un an calendaristic.

„Proiectul propus are în vedere stimularea activității turistice pe raza municipiului Constanța prin acordarea unor facilități fiscale pentru operatorii economici, respectiv persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale și persoane juridice constând în reducerea cu 60% a impozitului pe clădiri și a impozitului pe teren datorate de către operatorii economici pentru clădirile și terenurile aferente acestora utilizate pentru prestarea de servicii turistice pe o perioadă de cel puțin 6 luni într-un an calendaristic, printr-o schemă de minimis de ajutor de stat.

Documentația aferentă proiectului de act normativ include:

– referatul de aprobare privind necesitatea adoptării proiectului propus;

Advertisement

– raportul de specialitate al proiectului propus;

– textul complet al proiectului de hotărâre privind aprobarea Schemei de ajutor de minimis pentru acordarea reducerilor de la plata impozitului pe clădiri și a impozitului pe teren pentru întreprinderile care activează pe raza administrativ – teritorială a municipiului Constanța, constând în reducerea cu 60% a impozitului pe clădiri și a impozitului pe terenurile aferente acestora, utilizate pentru prestarea de servicii turistice pentru o perioadă de cel puțin 6 luni într-un an calendaristic.“, se arată în proiect.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions