Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Alarmă falsă de atentat cu bombă în gara Constanța

Published

on

În această dimineață, în jurul orei 9.45, la gara Constanța a fost o desfășurare impresionantă de forțe de ordine: Poliția, Jandarmeria, Pompierii s-au deplasat de urgență în zonă  după ce un constănțean a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța că în gară există niște colete suspecte. Doar ce sosise de la București trenul 1581, iar într-un compartiment a rămas un bagaj abandonat. De fapt, cine știe cine îl uitase! Zona gării a fost blocată pentru o perioadă, în vederea efectuării verificărilor. În timpul acestora, s-au mai descoperit trei genți cu haine. Comisarul șef Tudorel Dogaru, șeful Poliției Municipale, a declarat că “Un controlor de bagaje a anunțat că a găsit un bagaj abandonat după ce pasagerii au coborât la Constanța și astfel toate serviciile implicate în astfel de situații de urgență s-au mobilizat și au reacționat prompt. Un bagaj a fost descoperit pe peronul liniei 1 și alte două genți cu haine, au fost găsite abandonate în grupul sanitar din pasasjul subteran, bagajele fiind probabil părăsite în timpul evacuăruii de urgență de către jandarmi”, a declarat comisarul șef.

În timpul acțiunii oamenilor de ordine, în zonă s-a instaurat o teribilă spaimă, mai ales că acest incident s-a produs la foarte scurt timp după atentatele din Bruxelles, care s-au soldat cu atât de multe victime.

Virgil Ionescu, un locatar ieșit pe stradă nelămurit de această tevatură, ne-a declarat că a văzut atât de multe forțe de ordine, încât s-a speriat și a dat o fugă pentru a vedea ce anume s-a întâmplat.”Mă uitam pe geam și am văzut foarte  multă agitație. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva grav și m-am temut să cumva să fie o repetiție a tragediei de la Bruxelles. Nici nu mai știi la ce să te aștepți, pentru că este posibil orice”, ne-a spus omul.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions