Connect with us

Actual

”Alba-neagra” cu repetiție în Satul de Vacanță! Un bărbat a fost reținut de Poliție

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Bănuit de comiterea infracțiunii de organizare de jocuri clandestine, ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului, un tânăr a fost prins în flagrant delict de polițiștii constănțeni.

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de organizare de jocuri clandestine, ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului, mijloacelor de joc, în scopul obținerii unor venituri, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție au identificat un tânăr în vârstă de 23 ani, din oraș Aninoasa, județul Hunedoara, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 2 iunie a.c., tânărul în cauză a fost depistat de polițiștii Secției 1 în zona pasarelei pietonale care face legătura între Satul de Vacanță și stațiunea Mamaia, în timp ce organiza jocul de noroc ,,alba –neagra”. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de organizare de jocuri clandestine, tânărul fiind cercetat în stare de libertate.

Ulterior, la data de 28 iunie a.c., polițiștii municipiului Constanța, Secția 1 Poliție, l-au depistat în flagrant delict pe tânărul în cauză, în aceeași locație, în timp ce organiza jocul de noroc, folosind trei cutii și o bilă.

Astfel, la data de 28 iunie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânărul în cauză pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Confort Urban angajează muncitori calificați și necalificați!

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, Biroul de presă al Primăriei municipiului Constanța a remis un comunicat de presă prin care anunță angajări la SC Confort Urban. Potrivit acestuia, societatea angajează cel puțin 25 de posturi, iar condițiile sunt foarte avantajoase.

Se oferă bonuri de masă, sporuri, abonament pentru transport și un salariu atractiv.

Se caută muncitori calificați (mecanici utilaj, zidari, pietrari, dulgheri, pavatori, asfaltatori, mecanici, fierari, betoniști), dar și muncitori necalificați pentru activități de întreținere și reabilitare a tramei stradale.

Cei care își doresc un loc de muncă sunt așteptați la Biroul Resurse Umane din cadrul S.C. Confort Urban de luni până vineri, între orele 10:00-14:00.

În vederea selecției, candidații vor depune un dosar care va cuprinde următoarele documente:

  • Certificatele de absolvire (copii conforme cu originalul);
  • Actul de identitate (copie conformă cu originalul);
  • Copie carnet de muncă şi/sau adeverinţe (copii conforme cu originalul);
  • CV în original.

Pentru persoanele care nu sunt din localitate se oferă şi locuinţe de serviciu, contra unei chirii modice.

Selecţia dosarelor are loc până la începutul anului viitor.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul V al unui bloc din Mamaia Nord

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, în Mamaia Nord a avut loc un accident de muncă soldat cu decesul unui bărbat.

Potrivit serviciului de ambulanță Constanța,  tragicul eveniment a  fost anunțat la ora 11.26, iar la fața locului s-au deplasat echipaje pentru salvarea bărbatului.

Ajuns la fața locului, echipajul SAJ a constatat că un bărbat de 39 de ani care lucra la un bloc în construcție a căzut de la etajul V. Din păcate, nu a putut fi salvat.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Arhivă

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Arestat după ce a furat mii de euro și documente dintr-o mașină parcată în Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt din auto, polițiștii Secției 1 Poliție, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 13:00, persoana în cauză ar fi sustras dintr-un autoturism, parcat pe o stradă din municipiul Constanța, 19.000 de euro și mai multe documente.

În urma cercetărilor și a două percheziții domiciliare desfășurate în municipiu, la data de 20 noiembrie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar la data de 21 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată,  în urma perchezițiilor defășurate, polițiștii au ridicat peste 400 de pachete cu țigarete, care nu aveau timbru fiscal emis de autoritățile române.

Bărbatul în cauză a fost introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al U.T.A.I. Constanța.

         

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: