Connect with us

Actual

”Alba-neagra” cu repetiție în Satul de Vacanță! Un bărbat a fost reținut de Poliție

Published

on

Bănuit de comiterea infracțiunii de organizare de jocuri clandestine, ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului, un tânăr a fost prins în flagrant delict de polițiștii constănțeni.

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de organizare de jocuri clandestine, ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului, mijloacelor de joc, în scopul obținerii unor venituri, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție au identificat un tânăr în vârstă de 23 ani, din oraș Aninoasa, județul Hunedoara, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 2 iunie a.c., tânărul în cauză a fost depistat de polițiștii Secției 1 în zona pasarelei pietonale care face legătura între Satul de Vacanță și stațiunea Mamaia, în timp ce organiza jocul de noroc ,,alba –neagra”. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de organizare de jocuri clandestine, tânărul fiind cercetat în stare de libertate.

Ulterior, la data de 28 iunie a.c., polițiștii municipiului Constanța, Secția 1 Poliție, l-au depistat în flagrant delict pe tânărul în cauză, în aceeași locație, în timp ce organiza jocul de noroc, folosind trei cutii și o bilă.

Astfel, la data de 28 iunie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânărul în cauză pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!