Connect with us

Actual

,,Alba-neagra” în stațiunea Mamaia! Culmea, turiștii pică în plasă!

Published

on

 

Aseară, la ora 23.20, patrula mixtă formată din lucrători ai Poliției stațiunii Mamaia și un jandarm din cadurl GMJ Tomis Constanța l-au depistat pe C. Marian, în vârstă de 44 de ani, din București, care practica jocuri de noroc clandestine, pe faleza din stațiunea Mamaia, în scopul obținerii de venituri.
Asupra bărbatului au fost găsite trei cutiuțe din carton și o bilă din burete, precum și suma de 100 de lei, bunui care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută de art. 23, pct. , lit d din OUG 77/2009.

Duminică dimineața au fost prinși alții…

Un echipaj de jandarmerie a surprins în staţiunea Mamaia, două persoane care practicau ilegal „celebrul” joc de noroc „alba-neagra”. Din păcate, toţi mai mulţi turişti cad în plasa acestora. Duminică dimineaţă, la ora 00.30, în staţiunea Mamaia, pe faleză, în apropierea Cazinoului, o persoană cu o măsuţă pe care se afla un covoraş, învârtea de zor trei cutii de chibrituri, în interiorul uneia fiind două biluţe din burete. În jurul acestuia, un complice care paria sume de bani şi care mai mereu ghicea în ce cutie se aflau biluţele şi astfel intra în posesia banilor. Cel de la măsuţă, „creierul acţiunii”, supărat şi nervos că mai tot timpul pierde, îi invita şi pe cei din mulţime să joace. Din păcate mulţi turişti au căzut în plasa acestora, unul dintre ei, M.C., de 22 ani, din Bucureşti, care le-a povestit jandarmilor că în cinci-şase minute a lăsat la masă 300 de lei. Deschiderea a fost de 10 lei, a câştigat, au trecut la 50 de lei şi „surpriză” iar a câştigat. Când s-a trecut la 100 lei, acesta a pierdut de fiecare dată. Din fericire pentru el şi-a recuperat întreaga sumă de bani cu ajutorul jandarmilor. Mai trebuie să adăugăm că pe lângă cei doi, mai se adaugă cel puţin un alt „susţinător”, la distanţă de ei, care ţine de şase şi dă alarma când în zonă îşi fac apariţia echipajele de ordine publică. De obicei, apar la sfârşit de săptămână, se amplasează strategic, pe podul din Satul de Vacanţă, pe pasarela care face legătura cu staţiunea Mamaia, zona Perla şi în apropiere de piaţa Cazinoului din Mamaia, pentru a putea să dispară cât mai repede. Persoana în cauză, H.G, de 40 de ani a fost predată la Biroul de Poliţie Mamaia pentru continuarea cercetărilor.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!