Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

ALDE are șef nou pe municipiul Constanța. Marian Edith Rada este fost militar

Published

on

Zdruncinată de plecările masive din partid din ultima perioadă, ALDE Constanța are o nouă conducere. Președintele Organizației Județene Constanța a ALDE, Leonard Tănase, l-a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc, astăzi, pe noul președinte al organizației municipale Constanța. Este vorba despre Marian Edith Rada, ofiţer în rezervă în Marina Militară.

„Sunt bucuros să anunț că avem un nou președinte al Organizației Municipale, care a fost un pic în derivă după plecarea lui Gabriel Daraban. Am adunat cioburile organizației, le-am adunat și acum construim cu ele și, din fericire, cu foarte mult material nou. Noul președinte este Marian Edith Rada, ofiţer în rezervă și președinte al Yacht Club Regal Român, filiala Constanța.“, a spus Leonard Tănase.

Noul președinte a spus, la rândul său, că nu a mai făcut politică până la acest moment și că alături de el au venit oameni tineri și valoroși și care nu au mai făcut politică.

„De ce am intrat în acest moment în politică? Pentru că numai prin implicarea oamenilor se poate schimba ceva. Eu pe plan material, social și familial sunt un om realizat și nu intru în politică pentru a mă realiza. Am doi copii, un băiat de 17 ani și o fată de 13 ani, și am fost neplăcut surprins să aud de la ei că vor să plece din țară. Cred că este cazul să facem ceva pentru copii noștri.“, a spus noul șef de la municipiu.

El a spus că din noul Birou Municipal al ALDE Constanța fac parte 23 de oameni, din care doar 4 sunt din vechea conducere. Edith Marian Rada a spus că nu exclude o eventuală candidatură la Primăria Constanţa, dar că, deocamdată, este prematur să se discute de acest lucru. Principala misiune a sa este formarea echipei. Edith Marian Rada a spus că, atunci când era militar activ, a făcut parte din primul echipaj care a adus nava Regele Ferdinand din Anglia.

Sosia lui Iohannis

Și, ca o pată de culoare, noul șef al Organizației Municipale Constanța este destul de des confundat cu actualul președinte al țării, Klaus Iohannis. Rada a povestit un episod care a avut loc imediat după alegerile prezidențiale din 2014.

„La prima alegere a lui Iohannis, luni dimineața, imediat după alegeri, eram într-o benzinărie în Tomis Nord, îmbrăcat la costum și cei de acolo nu au vrut să îmi ia banii pe cafea pentru că au crezut că sunt Iohannis.“, a mai spus Edith Marian Rada.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions