Connect with us

Politica

Alegeri interne la USR Constanța. O singură candidatură, înregistrată pentru șefia organizației județene

Published

on

usr constanta

USR Constanța se pregătește pentru alegerile interne. Sâmbătă vor avea loc alegerile pentruBiroului politic județean al USR Constanța. La sediul formațiunii politice sunt așteptați să voteze 115 de delegați.

Potrivit surselor Ordinea.ro, pentru funcția de președinte al Organizației Județene Constanța s-a înregistrat o singură candidatură, cea a deputatului Stelian Ion, fost ministru al Justiției. Funcția de președinte este deținută în prezent de consilierul local Dumitru Caragheorghe.

„USR Constanța organizează sesiunea de alegeri interne pentru ocuparea funcției de președinte al filialei județeane și pentru componența Biroului Județean. De asemenea, tot pe 10 iunie vor fi aleși și cei 28 de delegați care vor reprezenta USR Constanța la Congresul Național al USR din data de 17 iunie. Pentru poziția de președinte al filialei județene s-a înscris deputatul Stelian Ion, iar pentru Biroul Județean și-au depus candidaturile 39 de colegi din cadrul organizației.“, este anunțul oficial al celor de la USR.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement