Conecteaza-te cu noi

Actual

Alertă de incendiu la Centrala Nucleară de la Cernavodă

Published

on

centrala cernavoda

În această după amiază, echipajele de la Detașamentul special Cernavodă au fost alertate cu privire la o degajare de fum în camera dintr-o clădire conexă Centralei Nucleare de la Cernavodă. Pompierii ISU Constanța s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere, iar echipajele de intervenție au evacuat fumul din încăperea care se află într-o clădire conexă centralei.

”Nu este afectată integritatea centralei și, din fericire, nu au fost raportate victime. Se acționează pentru identificarea sursei fumului.”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

”SN Nuclearelectrica SA anunță că în după-amiaza zilei de 6 februarie 2024, un compresor de aer  de serviciu, din partea clasică (nu cea nucleară)  a Unității 2 CNE Cernavodă a declanșat şi a degajat fum (fără foc), fără impact asupra securității nucleare şi personalului Unității 2 CNE Cernavodă.  În prezent, echipamentul este izolat şi se fac investigații pentru identificarea cauzei. Degajarea de fum nu a avut impact asupra securității nucleare și asupra producției, Unitatea 2 funcționând la putere nominala și în parametri normali.”, a transmis  SN Nuclearelectrica SA, printr-un comunicat de presă. 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions