Conecteaza-te cu noi

Actual

Alertă de incendiu la Unitatea 2 de la Centrala Nucleară Cernavodă. Intervin pompierii

Published

on

centrala cernavoda

O alertă de incendiu la CNE Cernavodă a fost emisă astăzi, 11 iunie în jurul orei 11.30. Nici o persoană nu a fost rănită și nici evacuată. Situația este sub control.

Este vorba despre un incendiu minor fără flacără, la Unitatea 2 de la Centrala Nuclearelectrică, care a izbucnit la o pompă.

”Pompierii constănțeni intervin pentru lichidarea unui incendiu MINOR FĂRĂ FLACĂRĂ izbucnit la o pompă de la unitatea 2 de la CNE Cernavodă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și nici evacuat întrucât este vorba despre zona operațională. Situația este sub control, incendiul a fost localizat și se lucrează pentru răcire. Intervenim cu 23 de pompieri și 3 masini de stingere, o autoscară și un echipaj de prim ajutor. Situația este în dinamică, vom reveni cu mai multe informații pe parcurs.” a transmis Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Foto: ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions