Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Alertă în Bulgaria: dronă care avea ataşat un dispozitiv exploziv, găsită la Tyulenovo

Published

on

drona Bulgaria

Este alertă la bulgari: dronă care avea ataşat un dispozitiv exploziv, găsită la Tyulenovo. O dronă de origine necunoscută şi, conform unor informaţii neconfirmate, care avea ataşat un dispozitiv exploziv, a fost găsită pe coasta din Tiulenovo, duminică seară, informează Novinite, relatează News.ro.

Deocamdată nu este clar cum a ajuns drona pe ţărmul bulgăresc – dacă a căzut din aer sau a fost luată de curent. De asemenea, nu există nicio informaţie cu privire la proprietarul dronei, iar zona a fost izolată.

Anchetă demarată de Ministerul bulgar al Apărării

Ministerul bulgar al Apărării a anunțat luni că a trimis o unitate specială pentru a inspecta și a dezactiva o dronă cu încărcătură de explozibili care a aterizat duminică seara în orașul Tyulenovo de la Marea Neagră. În urma inspecției, echipa din Bulgaria, stat membru NATO, va decide cum să elimine drona, a transmis, priuntr-un comunicat, Ministerul Apărării, adăugând că echipa a fost trimisă la cererea autorităților regionale.

foto: news.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions