Conecteaza-te cu noi

Actual

Alertă în Mamaia: Trei persoane, în pericol de înec

Published

on

În urmă cu puțină vreme, autoritățile au fost solicitate să intervină în stațiunea Mamaia pentru salvarea a trei persoane care se află la un pas de înec, în vecinătatea hotelului Modern.

La fața locului intervin ambarcațiunea CBRN din punctul de salvare din mediul acvatic Portul Tomis, SMURD B , SMURD C și Senilata Mamaia.

Unul dintre turiști a fost scos și este inconștient, iar ceilalți doi sunt încă în apă.

În această dimineață, pe plaja din Mamaia era arborat steagul galben.

Advertisement

Update: Potrivit medicului Diana Claudia Tatarici, din cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, la fața locului este o persoană conștientă, una în stare confuză și cea de-a treia în stop cardio respirator, căreia i se efectuează protocol de resuscitare.

Toți cei trei pacienți sunt în jur de 17 ani.  La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD.

Potrivit martorilor care se aflau pe plajă, se pare că în apă ar fi intrat 4 persoane, însă au fost scoase doar 3.

Update2: A fost scoasă din mare încă o persoană inconștientă. La ora actuală, sunt doi tineri cărora li se face protocol de resuscitare.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Update3: Tânărul de 17 ani salvat primul din mare și transportat la spital conștient este din Viișoara.  Din păcate, băieții cărora li se făcea protocol de resuscitare nu au putut fi salvați. Medicii au fost nevoiți să declare decesul amândurora, la scurt timp unul după celălalt.  Băieții, care aveau 17, respectiv 18 ani, erau din Cobadin. Erau frați…

Foto: Ilustrativ

 

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions