Connect with us

Politica

Alertă în Republica Moldova! Maia Sandu a convocat Consiliul Suprem de Securitate după exploziile din Transnistria

Published

on

Escaladează criza din Transnistria! Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a convocat, astăzi, ședința Consiliului Suprem de Securitate după ce două antene radio au fost avariate de explozii în Transnistria.

„Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, convoacă astăzi ședința Consiliului Suprem de Securitate în legătură cu incidentele din regiunea transnistreană”, anunță Președinția Republicii Moldova.

Potrivit sursei citate, Consiliul Suprem de Securitate se va întruni începând cu ora 13.00, la Președinție, iar după ședință, la ora 15.00, Maia Sandu va susține un briefing de presă, relatează Mediafax.

Două explozii au avut loc marţi dimineaţă în localitatea Maiak, raionul Grigoriopol, din regiunea separatistă Transnistria din Republica Moldova, unde două turnuri de comunicaţie de la centrul de radio şi televiziune au fost aruncate în aer, informează Radio Chişinău, Deschide.md şi Reuters. În urma exploziilor au fost scoase din funcţiune două antene, care retransmiteau posturi de radio din Federaţia Rusă, scrie aşa-zisul minister de interne de la Tiraspol, potrivit Radio Chişinău. Prima explozie a avut loc la ora 6:40 şi a doua la 7:05. Nu au fost raportate victime.

Advertisement

Sursa: stiripesurse.ro, sursa foto: Facebook/maia.sandu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement