Connect with us

Actual

Alertă în satul Piatra! Un mal de pământ a căzut peste două persoane

Published

on

Este alertă în localitatea Piatra, județul Constanța, după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste două persoane aflate într-o fostă cazemată a unei ferme din localitate.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori, respectiv: o ambulanță Saj  B2, un SMURD C, un SMURD B2 , decarcerarea și două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Potrivit Oanei Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța, cele două persoane au fost extrase de cetățeni. Ambele sunt inconștiente.

Update: Potrivit dr. Claudia Tatarici, medic în cadrul Serviciului de Ambulanță, cele două persoane sunt în stop cardio respirator. La ora actuală, cadrele medicale efectuează protocol de resuscitare.

Știre în curs de actualizare.

Update2: A fost declarat decesul unuia dintre cei doi pacienți. Cel de-al doilea este încă resuscitat.

Update3: Din păcate, a fost declarat și al doilea deces.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!