Connect with us

Politica

Aleșii locali constănțeni, cu declarațiile de avere la vedere. Vezi documentul actualizat astăzi!

Published

on

Pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Constanța a fost actualizată, astăzi, lista declarațiilor de avere ale aleșilor locali care au primit mandat pentru 4 ani să coordoneze activitatea în cadrul administrației locale.

Iată lista completă care este deschisă de primarul Decebal Făgădău și continuată de cei doi vriceprimari, Costin Rădăuțeanu și Dumitru Babu. De asemenea, puteți studia declarațiile de avere ale consilierilor locali municipali.

http://www.primaria-constanta.ro/consiliul-local/lista-alesilocali-declaratii-de-avere/2016-2020

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!