Connect with us

Politica

Alexandru Mazăre s-a predat polițiștilor din București. Va fi dus la Rahova

Published

on

Presa din Capitală relatează că Alexandru Mazare s-a prezentat la sediul Serviciului de Investigații Criminale din București și urmează sa fie încarcerat în Penitenciarul Rahova. Inițial, după condamnare, polițiștii l-au căutat la domiciliul din Constanța, însă nu a fost de găsit, astfel că acesta a fost dat în urmărire națională.

„Astăzi, 10 mai 2022, având în vedere sentința definitivă de condamnare la pedeapsa cu închisoarea, pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție, un bărbat de 50 de ani, din județul Constanța, s-a prezentat la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale. După îndeplinirea formalităților necesare, acesta a fost condus la penitenciar în vederea incarcerării.“, informează Poliția Capitalei.

Amintim că, Instanța supremă a stabilit, astăzi, condamnarea definitivă a fratelui fostului edil Radu Mazăre, Alexandru, fost parlamentar, la trei ani de închisoare cu executare, în vreme ce în cazul fostului edil a încetat procesul penal pentru faptele de luare de mită în dosarul campusului social Henri Coandă. Decizia este definitivă. Totodată, instanța a dispus confiscarea 80.000 de euro de la Alexandru Mazăre.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta