Conecteaza-te cu noi

Actual

Ambarcațiunea SAR ARES din nou în misiune de salvare pe mare

Published

on

ambarcatiune poer

Astăzi, 4 noiembrie, Căpitănia Constanța a solicitat intervenția unei nave SAR din cadrul ARSVOM pentru a acorda ajutor unei persoane care se afla într-o ambarcațiune în largul Mării Negre.

Nava Sar ARES s-a mobilizat de urgență și la ora 14.58 s-a îndreptat în zona indicată,  respectiv la intrare în Portul Constanța, în zona Farului Verde.

Echipajul de la bordul SAR ARES a acordat ajutorul necesar, astfel că atât bărbatul cât și ambarcațiunea, o barcă pescărească, au acostat în siguranță în dana 77.

”Felicitări echipajului Sar Ares,  domnului comandant Martin Simion, dl. Manescu Nicolae- timonier și domnului Ion Marinel-motorist!

Advertisement

Mulțumesc și Dispeceratului,  reprezentat astăzi de domnul Simion Gheorghe!

Felicitări întregii echipe!”, a precizat Dorina Cocu, reprezentant al Biroului de presă ARSVOM.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions