Connect with us

Actual

Amendă de 50.000 de lei, aplicată de Garda de Mediu proprietarului unui teren din zona Midia Năvodari

Published

on

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu Constanța, împreună cu colegii detașați de la Comisariatul Județean Suceava, au sanctionat proprietarul unui teren din zona Midia Năvodari cu amendă de 50.000 de lei pentru neluarea măsurilor de prevenire a abandonării deșeurilor și neasigurarea salubrizării proprietății.

Au fost stabilite măsuri pentru curațarea terenului, predarea și transportul deșeurilor, cu respectarea prevederilor legale în domeniul gestionării deșeurilor. Totodată, pe terenul în cauza a fost identificat un autovehicul de mare tonaj încărcat cu deșeuri din construcții și demolări. Proprietarul mijlocului de transport, o societate comercială, a primit două sancțiuni în valoare de 20.000 lei pentru încălcarea prevederilor legale privind transportul deșeurilor.

”Acțiunile Gărzii Naționale de Mediu vor continua, având ca scop prevenirea abandonării deșeurilor în locuri nepermise și descurajarea unor astfel de fapte.”, au precizat reprezentanții Gărzii de Mediu Constanța pe pagina de Facebook.

Comments

comments