Connect with us

Actual

Amendă de 50.000 de lei, aplicată de Garda de Mediu proprietarului unui teren din zona Midia Năvodari

Published

on

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu Constanța, împreună cu colegii detașați de la Comisariatul Județean Suceava, au sanctionat proprietarul unui teren din zona Midia Năvodari cu amendă de 50.000 de lei pentru neluarea măsurilor de prevenire a abandonării deșeurilor și neasigurarea salubrizării proprietății.

Au fost stabilite măsuri pentru curațarea terenului, predarea și transportul deșeurilor, cu respectarea prevederilor legale în domeniul gestionării deșeurilor. Totodată, pe terenul în cauza a fost identificat un autovehicul de mare tonaj încărcat cu deșeuri din construcții și demolări. Proprietarul mijlocului de transport, o societate comercială, a primit două sancțiuni în valoare de 20.000 lei pentru încălcarea prevederilor legale privind transportul deșeurilor.

”Acțiunile Gărzii Naționale de Mediu vor continua, având ca scop prevenirea abandonării deșeurilor în locuri nepermise și descurajarea unor astfel de fapte.”, au precizat reprezentanții Gărzii de Mediu Constanța pe pagina de Facebook.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement