Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Amplă acțiune a polițiștilor constănțeni. Au reținut 9 permise de conducere

Published

on

actiune ipj

La data de 9 spre 10 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al formațiunilor rutiere, împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog, au desfășurat o acțiune pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane care au consumat băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive.

Acțiunea s-a desfășurat pe DN2A și DN39, în municipiile Constanța, Mangalia, Medgidia și în orașul Cernavodă, pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor de circulație.

În urma activităților efectuate, polițiștii au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 30.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere, dintre care 5 pentru consum de alcool, 1 pentru conducere agresivă, 1 pentru neacordare de prioritate, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Exemplu: La data de 10 martie a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Negru Vodă din municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

La acțiune au participat și reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog, care au prezentat conducătorilor auto un chestionar în vederea realizării unui studiu privind consumul de droguri în rândul șoferilor.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions