Connect with us

Actual

Ample acțiuni ale polițiștilor din județul Constanța. Iată ce amenzi au aplicat

Published

on

În cursul zilei de ieri, polițiștii din județul Constanța au efectuat ample acțiuni și au aplicat zeci de sancțiuni contravenționale.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat activități pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, respectiv pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020. Astfel, au fost legitimate aproximativ 100 de persoane și au fost verificați 12 operatori economici, totodată fiind controlate 58 de autovehicule.

În urma acțiunilor, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.300 de lei, dintre care 10 la Legea 55/2020.

În activități au fost angrenați și jandarmi constănțeni.

Tot ieri, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, precum și ai Secției 3 Rurală Mangalia și Secției 9 Rurală Topraisar au desfășurat activități pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, respectiv pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020. Astfel, au fost legitimate peste 100 de persoane și au fost verificați 16 operatori economici. În urma acțiunilor, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei, dintre care 20 la Legea 55/2020.

Și polițiștii din cadrul Servicului de Ordine Publică, împreună cu polițiști ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Secției 6 Rurală Cernavodă au desfășurat, în zona de competență a Secției 6 Rurală Cernavodă, activități pentru prevenirea și combaterea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de disciplină rutieră, dar și pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020. Astfel, au fost legitimate peste 120 de persoane și au fost verificați 20 de operatori economici, precum și 42 de autoturisme. În urma acțiunilor, au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 15.000 de lei, dintre care 33 la Legea 55/2020.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!