Conecteaza-te cu noi

Politica

An electoral, promisiuni vechi. PSD vrea pod peste Dunăre la Brăila, o idee a lui Nicușor Constantinescu

Published

on

Anul electoral 2019 aduce in prim planul promisiunilor de tot soiul și un proiect pe care l-a prezentat in anul 2012 Nicușor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța. In discuții cu oficialii de la Tulcea, Constantinescu promitea atunci (desigur, tot electoral) podul peste Dunăre de la Brăila și vorbea despre cum va prospera România cu o infrastructura de o asemenea anvergura pe Dunăre.

După 7 ani, nimic nou. Podul nu exista, dar revin promisiunile. Guvernanții împart banii pe hârtie pentru fiecare județ, iar podul peste Dunăre devine de importantă vitală pentru viitorul României. Ideea a fost reluată de Horia Tutuianu și ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, născut la Tulcea. 

“Unul din cele mai importante proiecte de infrastructură pentru România este construirea podului peste Dunăre de la Brăila. Inclus în programul de guvernare al PSD, în ianuarie 2017 a fost semnat contractul pentru acest proiect. În decembrie 2018 lucrările au fost demarate, iar la finalizarea acestora podul de la Brăila, cu o lungime de 1.975 de metri, va fi cel mai lung din țară, al treilea ca mărime din Europa și va face legătura între Dobrogea și Moldova contribuind la sporirea siguranței pe acest traseu și aducând un plus de modernitate în infrastructura și transporturile din țara noastră. #RomaniaMeritaMaiMult”, este mesajul pe care PSD, prin departamentul transporturi ( știți, cel pe care îl coordonează Felix Stroe, seful PSD Constanța) îl transmite celor care (încă) mai cred in vorbele de dinaintea alegerilor.

Dacă el (podul, evident) va deveni realitate ori dacă îl vom regăsi și în lista promisiunilor de la alegerile de peste nșpemii de ani, vom vedea. 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions