Connect with us

Politica

Andrei Gerea vrea un lider cu notorietate pentru ALDE Constanța. Ar putea fi Vrabie, dar decizia ar aparține doar Adunării Generale!

Published

on

Președintele interimar al ALDE Constanța, Andrei Gerea, a declarat pentru “Ordinea.ro” că nu s-a pus niciodată problema aducerii liberalului Virgil Chițac în partid și că discuțiile apărute sunt doar simple speculații, urmare a divergențelor pe care senatorul PNL Constanța le are în interiorul filialei cu noua conducere. “Nu a vorbit nimeni cu Chițac! Lumea își face calcule și, cu siguranță, la mijloc sunt problemele pe care știu că dumnealui le are în filiala Constanța a PNL. Eu vreau să lămuresc lucrurile pentru toată lumea, să nu mai existe doritori de explicații suplimentare pe marginea acestui subiect”, a declarat liderul interimar al ALDE Constanța, Andrei Gerea.

Despre Banias și Vrabie

Totodată, interimarul ALDE ne-a explicat și că Organizația de la Constanța are “un nucleu bun de oameni, oameni care știu ce au de făcut, în scurt timp aceștia vor ști ce au de făcut”. “Aștept ca domnul Banias (Mircea Banias – fostul președinte al ALDE Constanța, exclus la finalul lunii trecute din partid n.r.) să elibereze sediul, să își mai ia și restul lucrurilor, altfel e complicat să ne desfășurăm activitatea în mod normal”, spune Gerea pentru ziarul nostru. De asemenea, săptămâna aceasta, Gerea a anunțat că va veni la Constanța, unde a spus că va avea și o întâlnire cu președintele executiv al Organizației Județene Constanța, primarul Valentin Vrabie. Astăzi, Gerea ne-a spus că niște probleme personale îl rețin în București, drept pentru care această întâlnire încă nu știe dacă va avea loc. Despre Vrabie, Gerea ne-a spus că nu are o părere formată, știe că are notorietate, însă rămâne de văzut cum va decurge colaborarea cu acesta. “Foarte scurt a fost dialogul meu cu domnul Vrabie, dar voi discuta cu dumnealui, așa cum am anunțat deja. Din păcate, mă rețn niște probleme personale în București și nu știu dacă această discuție va mai avea loc săptămâna aceasta. Știu cine este domnul Vrabie, știu că are notorietate, însă dacă el ar putea fi un bun lider pentru ALDE Constanța, nu știu eu. Adunarea Generală este cea care să decidă în acest sens. Cert este faptul că ALDE are nevoie de un lider cu notorietate de la început, un lider pe care ceilalți să-l respecte, să fie om de echipă și nu neapărat să fie și candidatul filialei pentru Primăria Constanța. E de preferat să identificăm candidatul din timp, însă aceasta nu este o regulă, de aceea chestiunea nu este o grabă la acest moment pentru ALDE Constanța”, a transmis Andrei Gerea.

Dacă Gerea și ceilalți lideri ai ALDE îl vizează pe Vrabie de la Medgidia pentru funcția de președinte al ALDE Constanța, nu știm încă! Dacă își dorește, dacă i s-a propus sau dacă a luat în calcul această variantă, am încercat să aflăm chiar de la Valentin Vrabie, însă acesta nu a răspuns apelurilor telefonice venite din partea “Ordinea.ro”. Îi așteptăm punctul de vedere!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!