Connect with us

Actual

Angajări peste angajări! Se organizează concurs şi la SPAS Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Serviciul Public de Asistență Socială Constanța organizează concurs, în perioada 10.04.2018 – 13.04.2018, pentru ocuparea mai multor funcții publice de execuție vacante: Consilier clasa I grad superior pentru biroul financiar – buget  – Direcția Financiară, organizare, personal. Cei care doresc să se înscrie la concurs trebuie să aibă studii superioare cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor economice şi minimum 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Cel de-al doilea post scos la concurs este pentru inspector clasa I, grad principal la biroul resurse umane – Direcția financiară, organizare, personal. Pentru această funcţie, cei care se înscriu la concurs trebuie să aibă studii universitare în domeniul ştiinţelor economice, administraţiei sau studii juridice. Pentru acest post este necesară o vechime de minimum 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Cel de-al treilea post scos la concurs este cel de referent clasa III grad debutant pentru biroul informatizare, registratură și relații cu publicul – Direcția financiară, organizare, personal. Pentru acest post sunt necesare doar studii liceale, fără vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Concursul se va desfăşura în intervalul 10-13 aprilie şi va avea următorul parcurs: pe data de 4 aprilie, începând cu ora 12.00 va avea loc selecţia dosarelor de concurs. Concursul propriu-zis se va desfăşura pe data de 10 aprilie, începând cu ora 10.00, când va avea loc proba scrisă. Pe data de 13 aprilie, candidaţii admişi vor fi selectaţi în urma unui interviu de specialitate.

Tot acest traseu necesar angajării va avea loc la sediul SPAS (Serviciului Public de Asistenţă Socială)  Constanţa, pe strada Unirii, nr. 104. Pentru detalii legate de bibliografie şi fişa postului accesaţi site-ul www.primaria-constanta.ro/spas/acasa sau vă puteţi adresa personal  la sediul de pe strada Unirii.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Mii de pachete cu țigări de contrabandă, găsite în județul Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de 23 septembrie,  poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa și Sectorul Poliției de Frontieră Negru Vodă au oprit în trafic, pe raza localității Topraisar, un autovehicul înmatriculat în Republica Moldova, în care se aflau trei cetățeni moldoveni cu vârste cuprinse între 26 și 39 de ani.

Polițiștii de frontieră au efectuat un control asupra mijlocului de transport ocazie cu care au descoperit, ascunsă printre bagaje, cantitatea de 2.000 pachete de țigări, pentru care cei trei nu au putut prezenta documente justificative.

Persoanele au declarat că au achiziționat țigările din Bulgaria și intenționau să le comercializeze pe piața neagră de desfacere din Republica Moldova.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă calificată, iar întreaga cantitate de ţigarete în valoare de 20.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Doi constănțeni au vrut să aducă în țară bijuterii din aur și argint! Au fost prinși la frontieră

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă , împreună cu lucrători din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au depistat doi cetăţeni români care au încercat să introducă ilegal în țară diverse bunuri, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute și peste 250 grame bijuterii din metal galben și alb, susceptibile a fi din aur și argint, fără documente legale.

La sfârșitul săptămânii trecute, acționând în baza unei informaţii, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere, împreună cu lucrători din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, au procedat la verificarea unui autoturism, înmatriculat în România.

Astfel, lucrătorii noștri au descoperit ascunse în bagajele personale ale cetăţenilor români C.D. și C.R., ambii în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanţa, 72 de bunuri diverse (articole parfumerie și cosmetică, articole textile), ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute și 273 grame bijuterii din metal galben și alb, susceptibile a fi din aur și argint, nedeclarate și fără a avea documente de proveniență sau autorizație de a efectua operațiuni cu metale prețioase.

Persoanele în cauză au declarat că au achiziţionat mărfurile din Turcia, fără a deține documente legale, cu scopul de a le oferi rudelor.

Bunurile, a căror valoare se ridică la aproximativ 10.000 lei dacă ar fi comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, bijuteriile în valoare de aproximativ 40.000 lei urmează a fi predate la Trezoreria Constanța, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

De la miezul nopții, constănțenii nu mai au apă caldă! A început revizia anuală

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu mai multe zile, Electrocentrale Constanța S.A. informa consumatorii că va efectua revizia anuală a instalației de producere și transport a energiei termice, în vederea executării lucrărilor necesare pentru pregătirea sezonului rece.

În aceste condiții, Electrocentrale Constanța S.A. a sistat furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța începând cu ora 00.00 a nopții care a trecut.

În mod normal, dacă nu apar cine știe ce surprize, revenirea la furnizarea agentului termic primar se va face etapizat, în cursul zilei de 27.09.2018.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: