Actual

Angajări peste angajări! Se organizează concurs şi la SPAS Constanţa

mart. 09, 2018 Maria Ionescu

Serviciul Public de Asistență Socială Constanța organizează concurs, în perioada 10.04.2018 – 13.04.2018, pentru ocuparea mai multor funcții publice de execuție vacante: Consilier clasa I grad superior pentru biroul financiar – buget  – Direcția Financiară, organizare, personal. Cei care doresc să se înscrie la concurs trebuie să aibă studii superioare cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor economice şi minimum 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Cel de-al doilea post scos la concurs este pentru inspector clasa I, grad principal la biroul resurse umane – Direcția financiară, organizare, personal. Pentru această funcţie, cei care se înscriu la concurs trebuie să aibă studii universitare în domeniul ştiinţelor economice, administraţiei sau studii juridice. Pentru acest post este necesară o vechime de minimum 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Cel de-al treilea post scos la concurs este cel de referent clasa III grad debutant pentru biroul informatizare, registratură și relații cu publicul – Direcția financiară, organizare, personal. Pentru acest post sunt necesare doar studii liceale, fără vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Concursul se va desfăşura în intervalul 10-13 aprilie şi va avea următorul parcurs: pe data de 4 aprilie, începând cu ora 12.00 va avea loc selecţia dosarelor de concurs. Concursul propriu-zis se va desfăşura pe data de 10 aprilie, începând cu ora 10.00, când va avea loc proba scrisă. Pe data de 13 aprilie, candidaţii admişi vor fi selectaţi în urma unui interviu de specialitate.

Tot acest traseu necesar angajării va avea loc la sediul SPAS (Serviciului Public de Asistenţă Socială)  Constanţa, pe strada Unirii, nr. 104. Pentru detalii legate de bibliografie şi fişa postului accesaţi site-ul www.primaria-constanta.ro/spas/acasa sau vă puteţi adresa personal  la sediul de pe strada Unirii.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!