Connect with us

Actual

Angajări peste angajări! Se organizează concurs şi la SPAS Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Serviciul Public de Asistență Socială Constanța organizează concurs, în perioada 10.04.2018 – 13.04.2018, pentru ocuparea mai multor funcții publice de execuție vacante: Consilier clasa I grad superior pentru biroul financiar – buget  – Direcția Financiară, organizare, personal. Cei care doresc să se înscrie la concurs trebuie să aibă studii superioare cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor economice şi minimum 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Cel de-al doilea post scos la concurs este pentru inspector clasa I, grad principal la biroul resurse umane – Direcția financiară, organizare, personal. Pentru această funcţie, cei care se înscriu la concurs trebuie să aibă studii universitare în domeniul ştiinţelor economice, administraţiei sau studii juridice. Pentru acest post este necesară o vechime de minimum 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Cel de-al treilea post scos la concurs este cel de referent clasa III grad debutant pentru biroul informatizare, registratură și relații cu publicul – Direcția financiară, organizare, personal. Pentru acest post sunt necesare doar studii liceale, fără vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Concursul se va desfăşura în intervalul 10-13 aprilie şi va avea următorul parcurs: pe data de 4 aprilie, începând cu ora 12.00 va avea loc selecţia dosarelor de concurs. Concursul propriu-zis se va desfăşura pe data de 10 aprilie, începând cu ora 10.00, când va avea loc proba scrisă. Pe data de 13 aprilie, candidaţii admişi vor fi selectaţi în urma unui interviu de specialitate.

Tot acest traseu necesar angajării va avea loc la sediul SPAS (Serviciului Public de Asistenţă Socială)  Constanţa, pe strada Unirii, nr. 104. Pentru detalii legate de bibliografie şi fişa postului accesaţi site-ul www.primaria-constanta.ro/spas/acasa sau vă puteţi adresa personal  la sediul de pe strada Unirii.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Cutremur de 3,3 grade pe scara Richer, în județul Vrancea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, la ora 12.52, în Zona seismică Vrancea s-a produs un cutremur cu magnitudinea 3,3 pe scara Richter, la adâncimea de 106 km. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești (29km), Panciu (34km), Focșani (43km), Mărășești (47km), Onești (47km).

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un TIR răsturnat a blocat circulația pe Autostrada A2

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, un autotren care circula pe calea 2 a Autostrăzii A2 s-a răsturnat la km 56 din cauze deocamdată necunoscute.

Pentru a se putea ridica mașina răsturnată, s-a luat măsura închiderii circulației rutiere pe A2, între Lehliu și Fundulea.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Șofer prins beat la volan pe Centura Constanța – Ovidiu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat mai multe controale în traficul din Constanța.

Pe DN 3C, adică pe centura care face legătura între Constanța și Ovidiu, au depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din orașul Ovidiu, care a condus un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice, având concentrația de 0,54 mg/alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. În cauză, polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: