Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Angajați ai CFR Constanța și CFR Călători, instruiți pentru acordarea primului ajutor

Published

on

IMG WA

S.R.C.F. Constanța a organizat, în perioada 23-24 aprilie, cursuri de prim ajutor pentru zeci de angajați ai regionalei.

Salariați ai CFR Infrastructură și CFR Călători, care își desfășoară activitatea în zone cu aglomerări de persoane au fost instruiți în domeniul primului ajutor, de către specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

Tematica abordată a inclus: suportul vital de bază, poziția laterală de siguranță, dezobstrucția căilor aeriene, imobilizarea/extragerea de urgență, hemostaza provizorie și situații speciale frecvent întâlnite (pacient electrocutat, înecat, spânzurat, intoxicat, AVC).

“Inițierea acțiunii de instruire a personalului S.R.C.F. Constanța a avut scopul de a-i învăța pe angajații care lucrează în zone aglomerate, să acorde primul ajutor în situații reale, care pot apărea atât la serviciu, cât și acasă, în familie. Cursurile le-au oferit participanților informații de bază privind modalitățile de salvare a vieții, până la sosirea ambulanței.”, au precizat reprezentanții Biroului Mass Media.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions