Connect with us

Administratie

Angajații Confort Urban au pornit la „vânătoare de șoferi“ care nu plătesc locurile de parcare în cartierul Km 4 – 5

Published

on

În urmă cu câteva săptămâni, conducerea Primăriei Constanța se lăuda că a amenajat locuri de parcare în cartierului Km 4 – 5, unde Primăria Constanța, prin Confort Urban, a efectuat o serie de lucrări de modernizare a tramei stradale. Pe lângă faptul că se laudă că s-a turnat asfaltat și au fost montate noi borduri, un alt fapt ne-a atras atenția. Primăria spune că prin implementarea proiectului de reconfigurare urbană au fost create 273 de noi locuri de parcare.

„Pe strada Liliacului au fost amenajate 105 de locuri de parcare în spic și în alveolele nou-înființate. 25 de noi locuri de parcare sunt disponibile pe strada Meșterul Manole iar locuitorii din zonă vor beneficia de alte 58 de noi locuri de parcare pe strada Narciselor. Pe strada Progresului, la intersecția cu strada Arcului, spațiul urban a fost reorganizat fiind amenajate 85 de spații pentru parcarea autovehiculelor.“, nota Primăria.

Însă, în realitate, multe dintre aceste locuri de parcare, despre care Primăria spune că sunt noi, existau și înainte. Mai mult decât atât, prin reconfigurarea zonei, alte câteva zeci de spații de parcare au fost desființate. Astfel că, bătaia pe locurile de parcare din Km 4-5 este și mai mare.

Acum, pentru că Primăria a desenat niște parcări pe stradă, Confort Urban s-a apucat să ia la verificat dacă cei care parchează pe locurile „amenajate“ de Primăria plătesc. Astfel că, frecvent, angajații Confort Urban dau câte o tură prin cartierul Km 4 – 5 pentru a-i prinde în offside pe șoferii care nu plătesc taxa de parcare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta