Connect with us

Actual

Angajații Polaris și cei ai Poliției Locale au confiscat sute de kg de PET-uri

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Angajații Polaris M Holding, împreună cu agenți ai Poliției Locale Constanța au desfășurat în cursul zilei de ieri o acțiune comună, în zona Poarta 6, pe strada Zefirului, în urma căreia au fost confiscate peste 300 de kg de PET-uri.

Angajații au surprins mai multe persoane care depozitasera pe spațiul verde alăturat blocului FA15, 19 saci tip balot cu PET-uri provenite din răscolirea containerelor pentru colectarea gunoiului menajer. În speță, polițiștii locali au luat măsura identificării acestora și sancționării contravenționale, aplicându-se  7 amenzi în valoare totală de 2200 lei.

Politiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează atât din oficiu cât și la solicitarea cetățenilor pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale care vizează curațenia orașului. Cetățenii care întâlnesc astfel de cazuri pot sesiza Dispeceratul Poliției Locale Constanța la nr. de tel. 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii și detalii despre locația și incidentul observat.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(Video): Incendiu puternic în județ! O casă în construcție arde generalizat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în localitatea Moșneni, pe strada Mihai Viteazu, nr. 1 a izbucnit un incendiu violent la o casă cu etaj aflată în construcție.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere și un Smurd din cadrul secției Tuzla deoarece este ardere generalizată.  Intervin 11 pompieri.

Știre în curs de actualizare.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un pieton a fost rănit într-un accident rutier în stațiunea Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în stațiunea Mamaia, în zona Aqua Magic a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un  pieton a fost rănit.

Potrivit serviciului de Ambulanță Constanța, la fața locului a ajuns o ambulanță care a găsit pietonul cu fractură deschisă a membrului inferior, conștient și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Video): A venit iarna în țara noastră! La Constanța a plouat torențial

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul nopții trecute, în multe zone din țară a venit iarna mai devreme decât era firesc. Dar să nu uităm că ieri, Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben pentru 32 de județe (trei parțial), potrivit căruia era de așteptat să avem parte de ninsori, lapoviță, ploi și vânt puternic.

Drumarii au intervenit pe parcursul nopții în fiecare zonă a țării. Imaginile pe care vi le furnizăm sunt de pe DN3, județul Călărași și ne-au fost puse la dispoziție de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.

În municipiul Constanța a plouat torențial pe parcursul nopții.

Foto: România Liberă

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: