Connect with us

Societate

ANIF Constanța face angajări. Sunt posturi vacante la trei puncte de lucru din județ

Published

on

anif

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare – Filiala Teritorială de Îmbunătățiri Funciare Constanța organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

 • muncitor calificat, treapta profesională II (1 post) în cadrul Unităţii de Administrare Constanţa Nord – punctul de lucru SRPE 1 Vadu Oii;
 • muncitor calificat, treapta profesională II (1 post) în cadrul Unităţii de Administrare Constanţa Sud – punctul de lucru SRP1 Basarabi;
 • muncitor calificat, treapta profesională II (1 post) în cadrul Unităţii de Administrare Constanţa Sud – punctul de lucru SPB Cochirleni.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

 • muncitor calificat II în cadrul Unităţii de Administrare Constanţa Nord – punctul de lucru SRPE 1 Vadu Oii:
  • studii: școala generală (8 ani/10 ani) + diplomă calificare eliberată conform prevederilor legale la momentul emiterii + curs de calificare (electromecanic, mecanic, electrician) + atestat agent de securitate;
  • vechime în profil necesară pentru ocuparea postului: 1 an – 2 ani vechime.
 • muncitor calificat II în cadrul Unităţii de Administrare Constanţa Sud – punctul de lucru SRP1 Basarabi și punctul de lucru SPB Cochirleni:
  • studii: școala generală (8 ani/10 ani) + diplomă calificare eliberată conform prevederilor legale la momentul emiterii + curs de calificare (electromecanic, mecanic, electrician) + atestat agent de securitate;
  • vechime în profil necesară pentru ocuparea postului: 1 an – 2 ani vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 27 decembrie – termenul limită pentru depunerea dosarelor;
 • 5 ianuarie, ora 11.00 – proba practică – la sediul SRP1 Basarabi, loc.Poarta Albă;
 • 10 ianuarie, ora 11.00 – proba interviu – la sediul Filialei Teritoriale de Îmbunătăţiri Funciare Constanţa, din localitatea Constanţa, str. Zburătorului, nr.4.

Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare –  Filiala Teritorială de îmbunătățiri Funciare Constanța, cu sediul în Constanța, Str. Zburătorului nr. 4, județul Constanța, telefon 0241/654.010 interior 1024, e-mail constanta@anif.ro.

Documente atașate

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!