Connect with us

Actual

ANR face angajări! Vezi pe posturi sunt libere

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În data de 1 aprilie, Autoritatea Navală Română organizează concurs de angajare pentru mai multe posturi vacante la căpităniile din: Constanța, Tulcea, Giurgiu, Galați, Drobeta Turnu Severin.

La Căpitănia zonală Constanța se angajează un căpitan de port specialist pentru oficiul de căpitănie Tomis și un căpitan pentru oficiul de căpitănie Midia.

La Căpitănia zonală Tulcea se fac angajări pentru căpitănia portului Sulina. Este vorba despre un post de referent specialist grad III și un ofițer de port.

Tot pentru Sulina se fac angajări pentru Compartimentul Cercetare și Autorizare Agenți Economici (1 post), pentru Serviciul Siguranța Navigației (1 post) și pentru Biroul tehnic, unde se angajează un conducător de șalupă.

Pentru Căpitănia Giurgiu se caută doi economiști debutanți pentru serviciul Financiar și un referent de specialitate grad III pentru compartimentul tehnic.

Și Căpitănia din Galați are nevoie de noi angajați. Pentru Galați se caută un șef de   birou Cercetare Poluare, Mărfuri Periculoase.  La Căpitănia portului Brăila se angajează un căpitan de port debutant, un căpitan de port tr. II și un șofer.  De asemenea, pentru biroul VTMIS se va angaja un căpitan port debutant.

Si Căpitănia Zonală Drobeta Turnu Severin face angajări. Este vorba despre un căpitan port debutant pentru Oficiul de Căpitănie Moldova Veche.

Data limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 22 martie, ora 14.00.

Proba scrisă se va desfășura pe data de 1 aprilie, de la ora 10.00, iar interviul va avea loc pe data de 4 aprilie, tot de la ora 10.00.

Mai jos veți găsi toate detaliile de care aveți nevoie pentru a putea participa la concurs.

Download (PDF, 332KB)

 

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

„Magistrala Albastră“, 35 de ani de exploatare!

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile (ACN) SA a aniversat, astăzi, 35 de ani de exploatare a Canalului Dunăre-Marea Neagră, una dintre cele mai importante căi navigabile din Europa. Cel mai mare obiectiv de investiţie 100% românesc al tuturor timpurilor a fost realizat exclusiv de arhitecţi, contructori, tehnologie şi utilaje româneşti. La momentul aniversar au participat din partea Ministerului Transporturilor, secretarul de stat Ionel Minea, parlamentari, reprezentanți ai administrației publice locale și naționale și diplomați.

„Istoria „Magistralei albastre”, așa cum era denumită încă de la inaugurarea din 1984, continuă să ne emoționeze și astăzi, Canalul Dunăre-Marea Neagră fiind un edificiu-record pe toate planurile, construit după o muncă titanică depusă de angajați, militari şi deţinuţi politici, rămânând cea mai impresionantă construcţie realizată până acum în România. Este unul dintre cele mai impresionante canale navigabile din lume, alături de celebrele canale Suez (184 km) sau Panama (81 km)“, spun cei de la Canalele Navigabile.

Canalul Dunăre-Marea Neagră a înregistrat, de la darea în exploatare și până în prezent, un trafic pe canalele navigabile de 819.906.000 tone capacitate și aproximativ 250.000 ecluzări. În acest an, CN ACN SA a înregistrat 10.096.490 tone capacitate din valoarea prognozată de 8.800.000 tone capacitate, respectiv 114,73%. De asemenea, au fost înregistrate 3521 ecluzări. Printre principalele categorii de mărfuri tranzitate pe parcursul acestui an se află: minereuri metalifere, produse de minerit și exploatare de carieră, produse agricole, cocs, produse rafinate din petrol, cărbune, lignit, țiței și gaze naturale.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța: Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri de mare risc

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, au depistat în flagrant delict un bărbat, în timp ce vindea aproximativ o mie de comprimate de droguri de mare risc.

La data de 23 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au organizat și realizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, în vârstă de 51 de ani.

Bărbatul în cauză, cetățean român, a fost depistat în timp ce vindea 984 de comprimate MDMA și 44 de fragmente comprimate MDMA.

În continuarea cercetărilor, pentru documentarea activității infracționale a persoanei în cauză, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară și trei mandate de aducere.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul unor unități centrale și teritoriale ale Poliției Române.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Video) O nouă tornadă în județul Ialomița.

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi,  24 mai, un profesor de la Clubul Sportiv din Călărași a postat pe pagina sa de facebook mai multe imagini și un filmuleț  realizat în Slobozia Nouă – Iazu, din județul Ialomița în care se vede o nouă tornadă.

Publicată de Balan Ion pe Vineri, 24 mai 2019

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: