Conecteaza-te cu noi

Societate

Anunț al Teatrului de Stat Constanța. Premiera spectacolului ”Logodnă relativă”, amânată

Published

on

Reprezentanții Teatrului de Stat Constanța anunță că, din motive obiective, sunt nevoiți să amâne premiera spectacolului ”Logodnă relativă” din datele de 13 și 14 ianuarie 2023.

Având în vedere că programul TSC pentru săptămânile următoare este deja stabilit, premiera va avea loc în primul weekend din luna februarie.

Reprezentația din 13 ianuarie se amână pentru sâmbătă, 4 februarie, iar reprezentația din 14 ianuarie se amână pentru duminică, 5 februarie.

Spectatorii care vor să-și păstreze biletele achiziționate și să vizioneze spectacolul în datele în care a fost reprogramat, pot opta să o facă. Termenul pentru exprimarea opțiunii este luni, 23 ianuarie 2023.

Advertisement

În caz contrar, contravaloarea biletelor va fi returnată direct la agenţia de bilete a Teatrului de Stat Constanța (pentru cele cumpărate de la agenţie) sau automat, prin platforma Mystage, în cazul celor cumpărate online.

”Pentru a oferi o alternativă spectatorilor noștri, în locul premierei de sâmbătă, 14 ianuarie, Teatrul de Stat Constanța a programat o reprezentație a spectacolului „Universuri paralele” David Lindsay-Abaire, regia Radu Iacoban.

Ne pare rău pentru inconvenientele provocate, vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la spectacolele Teatrului de Stat Constanța.”, precizează Biroul de presă al TSC.

Foto: Imagine din spectacolul ”Universuri paralele”

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions