Conecteaza-te cu noi
SEAS

Anunturi/Licitatii

Anunț demarare proiect finanțat prin Programul ”ElectricUp” la Aerodromul din Tuzla

Published

on

SC REGIONAL AIR SERVICES SRL anunță demararea proiectului cu nr. 1312 depus în cadrul Programului ”ElectricUp” pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica cu o putere a sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp-100kWp necesară consumului propriu și livrarea surplusului în Sistemul energetic Național, precum și a stațiilor de reîncărcare de minim 22 kW penrtru vehicule electrice și electrice hibrid plug-in, in baza Contractului de finanțare 1312/07.06.2022.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Energiei, respectiv din 12.07.2022.

Proiectul se va implementa în localitatea Tuzla, str. Aerodrom Tuzla FN, județul Constanța, valoarea decontării acordate fiind de 336.255,67 lei fara TVA

Proiectul are rezultat principal: producerea de energie electrică din surse regenerabile cu o putere instalată de 73,80 kWp, instalarea unei stații de încărcare a mașinilor electrice și electrice hibrid plug-in de 44 kWp cu 2 posturi de incărcare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions